Jogaila crni rum proizveden je višestrukom destilacijom 100% prave šećerne trske u bakrenom kotlu. Potom se odvija specifičan proces odležavanja u hrastovim bačvama nakon ukusnog 8 godina starog Nestville Whisky Master Blendera, kojeg je Jim Murray (Whisky Bible) proglasio najboljim europskim viskijem za 2019. godinu.

Kupažiranje se odvija isključivo u drvenim hrastovim bačvama, koje su izrađene od europskog hrasta. Crni rum Jogaila tipičan je po svojoj slatkoj, drvenastoj aromi i okusu s suptilnom notom viskija.

Jogaila Rum Black

Jogaila crni rum proizveden je višestrukom destilacijom 100% prave šećerne trske u bakrenom kotlu. Potom se odvija specifičan proces odležavanja u hrastovim bačvama nakon ukusnog 8 godina starog Nestville Whisky Master Blendera, kojeg je Jim Murray (Whisky Bible) proglasio najboljim europskim viskijem za 2019. godinu. Kupažiranje se odvija isključivo u drvenim hrastovim bačvama, koje su izrađene od europskog hrasta. Crni rum Jogaila tipičan je po svojoj slatkoj, drvenastoj aromi i okusu s suptilnom notom viskija.

Vol.

0,7l

Alc.%

38%

Jogaila Rum Reserva dry

Jogaila Dry rum je pravi karipski rum koji se ističe postupkom kontinuirane višestruke destilacije 100% prave šećerne trske. Naknadno se odvija specifičan proces sazrijevanja u hrastovim bačvama od 300 litara nakon plemenite 5-godišnje rakije Zamoyski, čime se dobiva bogatiji, razvijeniji okus. Miješanje se odvija isključivo u drvenim hrastovim bačvama, koje su izrađene od europskog hrasta koji raste na nadmorskoj visini od 800 m, a sastoji se u savršenoj kombinaciji ruma iz različitih bačvi. Prostor za skladištenje, u kojem temperatura tijekom godine varira od -25°C do +25°C, značajno utječe na kvalitetu samog ruma. Kombinacija Dry znači da je piće namijenjeno onima koji vole manje slatke rumove (suhe) i traže nešto istinski originalno. Jogaila Dry rum karakterističan je po svojoj aromi hrasta s razvijenim suptilnim obilježjima rakije.

Vol.

0,7l

Alc.%

38%