Proizvodnja brendija, uključujući i Zamoyski brend, obuhvaća nekoliko ključnih tehnika i procesa koji su važni za postizanje visoke kvalitete i specifičnog okusa proizvoda.

Zamoyski koristi svoje jedinstvene metode i tehnike u proizvodnji svojih brendija, što ih čini prepoznatljivim na tržištu luksuznih alkoholnih pića. Svaka faza proizvodnje od fermentacije do pakiranja igra ključnu ulogu u konačnom proizvodu, naglašavajući njihovu posvećenost tradiciji i visokoj kvaliteti.

Zamoyski Brandy

Brandy Zamoyski 40% je brandy s plemenitim karakterom i nježnim okusom. Voda izvire direktno iz srca Visokih Tatra, čija čistoća je postala temelj alkoholnih pića, očarala je i Andrzeja Przemyslawa Zamoyskog. Kvalitetno vino iz Sicilije bilo je uvoženo, ali dugim putovanjem je izgubilo na kvaliteti. To je potaknulo proizvodnju vinskog destilata i njegovu pretvorbu u šljivovu brandy kraljevskog okusa s neponovljivom aromom. Brandy Zamoyski je jedan od takvih proizvoda!

Vol.

0,7l

Alc.%

40%

Zamoyski Brandy SPEC. VSOP box

Zamoyski Brandy SPECIAL se proizvodi izuzetnom sedmostupanjskom destilacijom odabranih mladih vina sorti Veltlínske zelené i Rizling. Mlado vino ovih sorti karakterizira izražen okus i miris, lagano je i svježe, što značajno utječe na aromu i okus destilata. Proizvod zrije najmanje 8 godina u bačvama od 300 litara europskog hrasta (Quercus robur), koji raste na nadmorskoj visini od 800 m. Za izvanrednost destilata, dodatno se egalizira u bačvama od francuskog hrasta. Još jedan atribut je utjecaj otvorenog skladišnog prostora gdje temperatura varira od -25°C do +25°C tijekom godine. Bačve pri različitim temperaturama daju brandyju različitu intenzitetu okusa i mirisa, što dodatno obogaćuje sam okus brandyja.

Vol.

0,7l

Alc.%

40%